Το καλοκαίρι είναι η εποχή του ψησίματος και ένα από τα πιο εύκολα στην παρασκευή και δημοφιλή, καλοκαιρινά, σπιτικά ψητά είναι ένα ζουμερό μπιφτέκι. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι η επίτευξη ενός καλοψημένου, σωστά καρυκευμένου και τέλεια σχηματισμένου μπιφτεκιού είναι πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις. Το eatthis.com, όμως, συζήτησε με επαγγελματίες του χώρου και μοιράστηκε με το κοινό του κάποιες έξυπνες συμβουλές για να ψήσετε τέλεια, σπιτικά μπιφτέκια στη σχάρα. Χρησιμοποιήστε μοσχαρίσιο κιμά 70/30 Σύμφωνα με τη Laura Mason, σεφ και δημιουργό του Love Chef Laura, η καλύτερη αναλογία άπαχου κρέατος προς λίπος είναι 70/30. «Αγοράστε μοσχαρίσιο κιμά με 70% άπαχο κρέας και 30% λίπος. Η υψηλότερη περιεκτικότητα σε λίπος θα σας δώσει ένα εξαιρετικό ζουμερό, και γευστικό μπιφτέκι». Πιέστε μια εγκοπή στο κέντρο του μπιφτεκιού σε μέγεθος αντίχειρα Αυτό το τέχνασμα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε το φούσκωμα των μπιφτεκιών σας. «Όταν τα μπιφτέκια ψήνονται στη σχάρα, τείνουν να φουσκώνουν και να γίνονται στρογγυλά. Τοποθετώντας […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.